Alvast voorbereiden op de toekomst van stadsdistributie?

Waarom de Greenes EV?

  • Zeer geschikt voor stadsdistributie door compact formaat
  • Volledig elektrisch aangedreven
  • Max 700 kg laadvermogen
  • Incl. onderhoud en elektriciteit
  • Duurzaam transporteren zonder investeringDe Greenes EV

Stadsdistributie is de laatste jaren steeds meer in opkomst, er worden meer online aankopen gedaan en er is een duidelijke verandering in de markt voor transport en koeriersbedrijven. Pakketten moeten vaker binnen de stad en in het centrum geleverd worden, en de afstanden tussen afleveringen worden korter. De strenge eisen voor stadsdistributie, meer opkomende milieuzones en smalle straten in het centrum vragen om een nieuwe benadering met aangepaste voertuigen.

De Greenes EV is een compacte krachtpatser die tot wel 700 kg per lading kan transporteren. Door zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor transport binnen het centrum, en met een rijbereik van 300 km kan de Greenes EV ook met gemak een volle lading pakketten buiten het centrum leveren. Door de maximum snelheid uit te breiden naar 80 km/u is uw bezorger snel terug en met de Greenes laadpaal wordt de Greenes Ev binnen no-time weer opgeladen.

De Greenes EV is leverbaar met diverse vormen van opbouw, heeft u specifieke eisen? dan maken wij de opbouw op maat!


<Hoe werkt het?


Meld je bedrijf aan

Maak een afspraak om de Greenes EV op te halen

Gebruik de Greenes EV voor het transport van goederen en haal direct meer rendement uit jouw ritten

Opladen kan bij elk stopcontact of met de snelle Greenes laadpaal

Ontvang aan het eind van iedere maand 1 overzichtelijke factuur met een vaste prijs per kilometer

Ga voor Groene cijfers!

MELD JE AAN
MODELLEN
MEER INFO

Actieradius uit te breiden tot 300 kilometer per lading


Een groot obstakel bij het overstappen op elektrische voertuigen is nog steeds de vrees voor een te kleine actieradius. De Greenes EV is het eerste elektrische voertuig in deze compacte klasse met een rijbereik van 300 km. Dit maakt de Greenes EV multi-inzetbaar en zorgt ervoor dat hij niet slechts wordt beperkt tot het centrum. Door de maximum snelheid aan te passen van 30 naar 80 km/u is de Greenes EV snel in de buitengebieden en bezorging in een andere stad is geen enkel probleem. De Greenes EV is niet slechts een toevoeging aan uw wagenpark maar een vervanging van!

Compacte krachtpatser


De Greenes EV is met zijn breedte van 1,660m en lengte van 3,865m zeer compacte en ideaal om te manoeuvreren door de smalle drukke straten van het centrum. Ondanks het compacte formaat doet het laadvermogen van 700 kg nauwelijks onder voor conventionele bedrijfswagens als de Volkswagen Caddy, Fiat Doblo of Mercedes-Benz Citan. Door de krachtige elektromotor heeft de Greenes EV een enorme trekkracht met een maximum van 1200nm koppel. Naast al deze eigenschappen is de Greenes EV zeer voordelig in gebruik en milieuvriendelijk. Ter vergelijking rijdt de Greenes EV ongeveer 80 km voor de prijs van een liter Diesel (80kple kilmeter per liter equivalent).Meld je aan
Meer info


Greenes EV carrosserie opties

BOX

Meer info

FLAT BED

Meer info

TRUCK BED

Meer info

MAAT WERK

Meer infoDe leaseconcepten van Greenes:
MEER INFO

CAB

MEER INFO

CARGO

MEER INFO

EVMEER INFO

TECHNIEK

Voordeliger rijden voor een schoner milieu!